Ana sayfa
Kullanıcı Adı: Şifre:    Üye Ol   |   Şifremi Unuttum
Müzisyenler Odası
Ressamlar Odası
Fotoğrafçılar Odası
Yönetmenler Odası
Ana Sayfa > Şairler > Hüseyin BULDUK > '' Hüseyin Bulduk` Dan '' Eski Sevgiliye Gönderilemeyen Son Mektup ! ( İkincisi )
 '' Hüseyin Bulduk` Dan '' Eski Sevgiliye Gönderilemeyen Son Mektup ! ( İkincisi )

 

'' Hüseyin BULDUK` dan '' Eski Sevgiliye Gönderilemeyen Son Mektup ! ( İkincisi )

 

Allah ın emridir sormak lazım nasılsın sevgili... Sana göndermiş olduğum ilk mektubum da aslında sana dair sonum du.

Lakin senden sonra neler görüp neler yaşadık larımı sana okutacağım ! 

Beni soracak olursan şayet sensiz bir Sevgi de sevda yaşamaya hayal kuruyorum.. Biraz bugünlerimden bahsedeyim sana,

Biraz daha seni sana anlatayım... Birinden hoşlanmaya başladım adı bende kalsın senin duyman haram benim sana söylemem ise günah olur.

 

Beni terk edişin nitekim aldatman dan sonra... Hayatımda arkadaş gibi gözüken hoşlandığım etkisinde kaldığım karşımda kendimi görecek kadar peşinden koşacağım bir sevgi ile baş başayım.

Sen benden sonra nasıl birine seni seviyorum diyorsan, Bende senden sonra senden daha fazla güveneceğim ve seveceğimi buldum..

Sevgili iyiki beni yarı yolda bırakmışsın ! İyiki kendini bir yavşağa satmışsın Hangi malın ne fiyatında olduğunu anladım.. Sana bir teşekür' borçum ve birde sana hakkımı helal etmiyorum deyip yazacaklarım var..

 

Teşekür'ederim sevgili sayen de senin bana gösterdiğin İkinci yüzün olan o.rospuluğun la'  Bu kez karşımdakinin kim olduğunu biliyorum, sayende nasıl bu kez güvenmeyi bu kez nasıl ve ne zaman başka birine Seni seviyorum demeyi öğrettin.

Bana soruyorlar bu kadar da nasıl iyi sözler, iyi şiir`ler yazıyorsun diye.. Cevabım şu olur sende okumuş ol sevgili !

Senin nefes alman ve senin artık kimle yaşadığını bilerek bu kadar iyi yazıyorum... Sıra seni seni öldürmeye geldi sevgili, Bir başkasını seveceğim and içerek onu yarı yolda and içerek yarı yolda bırakmamayı Onu ne kadar seversem seni Bir o kadar öldürmüş olacağım sevgili..

 

Senin bir O.rospu olduğunu ben ve sen,  bunu okuyan herkes bir küfür sayacak sana. Ve bende sana şunu diyeceğim.. 

Kimse anadan doğma O.rospu, kaltak olmaz.. Ya merakından olur yada Allah ım yok deyip  şeytan olduğunu isptalamak için.

Tarifi etmek gerek seni yarı yolda bıraktın beni.. Uykumu böldün, yemek yedirtmedin, konuşmaya hasret çektim, en alasıda gülmenin bana yakışmadığını öğrettin.  Ne zaman gülsem' canımı yakan sen ve beni üzenler gelir aklıma.. 

Bedeni çıplak olanlara Ceketimi veririm bu ihanetten sonra.. sana gözümü bakmaya bile tenezzül etmem. 

 

Biz insan olanların en büyük kutsal görevi şudur; Verilen emanet cana layık olmak doğru yaşayıp.. Ve bize verilmiş olan adlarımızın hakkı verip de nefes almak.

Peki ya sen e yaptın sevgili Nefesini bir başka dudak da alıp verdin.. İnsanın bazen ne diyeceğini ne yazacağını bilmicek durumları olur öyle bir hayat yaşıyorum ki boğazım duygusal anlarda düğümlenir oldu. Artık intikam vakti diye düşünüyorum... aslında bol küfür lü şeyler yazacaktım küfür etmek de bize erkek liğimize Adam olana yakışı kalmaz.

 

Artık yazımı ve seni tamamen bitirmek zorundayım, İntikam vaktim şu son diceklere yazılı olsun .. Heycanlıyım, mutluyum içimde garip bir his var. Mektubumun başında hoşlandığım biri var diye sana haberdar ettim Haberin olsun sevgili insan bir kez değil adam gibi çıktımı karşısına gene sevebilme duyguları yaratabiliyormuş. Sana hakkımı helal etmiyorum.. edersem seni hala seveceğim demek tir.. Seni affedersem kendime ihanet ederim. Seni mantığımla affederim ... Zerre kadar vicdanım la affedemem çünkü Vicdanım var SENİN VİCDANIN YOK.

 

 

'' Hüseyin BULDUK ''  29.04. 2011 / Çarşamba

 

 

(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.

Bu şiir 29 Nisan 2011 tarihinde yazılmıştır.


Telif Hakkı Koruma Sistemi
   Bu şiirin telif hakları Hüseyin BULDUK' e aittir. Şair, telif hakkı koruma sistemi dahilinde bu şiirinin sadece izin alınarak paylaşılabilmesi izni vermiştir.
Şiir paylaşım izni almak için lütfen tıklayınız.


Not: Tüm şairlerimizin şiirleri, telif hakkı koruma sistemi dahilinde korunmaktadır. Başka sitelerde verilen Yayın Kodu Linkleri doğrudan sitemize gelmekte olup, yayınlanan sitede yayın izni verilip verilmediğini kontrol etmektedir. Yayın Kodu Linki bulunmayan şiirleri lütfen şairlerimize bildiriniz.


Hüseyin BULDUK tarafından yazıldı.
15.4.2012 03:47 tarihinde eklendi.
2631 kere okundu.

 
 
Hakkımızda   |   Yardım   |   Hizmet Sözleşmesi   |   Bize Ulaşın   

Copyright ©2007-2024  AkliminOdalari.Net (AON). Her hakkı saklıdır.
Tüm eserlerin telif hakları sanatçıların kendilerine aittir.
Eserlerin izin alınmadan kopyalanması veya kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanuna göre suçtur.1,10 saniyede yüklendi.